Faciliteiten appartement Taman Agung
Traditionale Balinese stijl

Het terras

 

Het appartement beschikt over 2 terrassen.

Het eerste overdekte terras bevind zich als u van de woonkamer naar buiten loopt en is uitgerust met een plafond ventilator.

Het tweede terras, die zich voor het appartement bevind heeft een tafel met 4 stoelen waar je b.v. 's morgensheerlijk kunt ontbijten. Deze tuinset wordt door middel van een parasol overdekt.

De woonkamer

 

De woonkamer heeft een zit gedeelte een LCD flatscreen TV met o.a. BVN (Belgisch/Nederlandse zender) een DVD speler en er staat een kleine stereo die de mogelijkbied heeft om CD en/of een memorie stick met eigen muziek af te spelen.

Ook is er een kleine huisbibliotheek met Nederlandse boeken.

De keuken

 

Het appartement heeft een open kitchenette met koud en warm water.

De keuken beschikt over een gascomfort, koffiezetapparaat, koelkast met een apart vries gedeelte, water dispenser, waterkoker, een klein oventje en voor 4 personen servies, bestek en ruim voldoende glazen.

De slaapkamers

 

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers beide kamers hebben airco.

Slaapkamer 1 heeft een tweepersoons boxsspring met de afmeting 180 x 200 cm. Voldoende kast ruimte en op deze kamer bevind zich een safe waar u uw waardevolle spullen in kunt opbergen.

Slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoons boxspring bedden met de afmeting 100 x 200 cm en beschikt over voldoende kast ruimte. Op deze slaapkamer heeft u uitzicht op de tuin.

De Badkamers

 

Het appartement heeft 2 badkamers.

Badkamer 1 heeft een toilet, wastafel met daaronder voldoende ruimte om u toilet artikelen in op te bergen, een grote spiegel met indirect licht, een bad met douche en de mogelijkheid om u was te drogen.

Badkamer 2 heeft een toilet, wastafel met daaronder voldoende ruimte om u toilet artikelen in op te bergen, een grote spiegel met indirect licht, een douche en een mogelijkheid om u was te drogen.

Beide badkamers beschikken over een goede afzuiger.

Copyright © 2016 Tamanagung.com All Rights Reserved