Wie zijn wij

Hallo wij zijn Robert en Marjon Kooi - Jansen

 

In 2001 zijn wij voor de eerste keer op Bali geweest en hadden het gevoel dat we thuis kwamen. Na heel wat keren naar Bali te zijn geweest wilden we zo graag vaker naar Bali toe dat we in 2007 maar kleine zelfstandige zijn geworden en zijn begonnen met leuke spulletjes te importeren vanuit Bali, zodat we wat langer en vaker op ons geliefde eiland konden verblijven.

In de jaren die daar op volgden hebben we onze leuke spullen verkocht op o.a. pasar malam's door heel Nederland, en diverse woonwinkels.

De pasar malam's in Nederland hebben we altijd met heel veel plezier gedaan, veel leuke en lieve mensen ontmoet. Het was voor ons geen werken daar maar genieten van de Indonesische sfeer.

Maar we zochten meer, we wilde zo graag voorgoed die kant op en daarom hebben we de knoop door gehakt en zijn we in 2015 hier gaan wonen.

 

Daar hebben tot nu toe nog geen spijt van en wat we zo leuk vinden is dat we nu persoonlijk kennis kunnen maken met onze gasten. Een aantal van onze "gasten" kennen we al omdat ze al jaren in ons appartement verblijven en dan wil je elkaar op een gegeven moment toch een keer in Nederland ontmoeten en uit die onmoetingen zijn dierbare en warme vriendschappen door ontstaan, dit vinden wij heel bijzonder.

 

Maar het heeft natuurlijk nog meer voordelen dat we nu in Sanur wonen, we weten er een beetje de weg en kunnen u als u dat natuurlijk wilt advies geven. De dag na u aankomst in het appartement komen wij u persoonlijk goedendag zeggen, daar hoeft u natuurlijk niet voor thuis te blijven, wij komen gewoon de volgende dag weer terug want wij kunnen ons goed voorstellen dat Sanur trekt om te gaan ontdekken en rond snuffelen.

We staan u natuurlijk met plezier te woord als u iets wilt weten maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat er iets defect raakt, ook dat is geen probleem want u krijgt ons mobiele nummer waar u ons op kunt bereiken.

 

Mocht u naar het na het lezen van onze website vragen hebben u kunt ons altijd bereiken via contact, alleen is het in Indonesië in de zomertijd 6 uur later en in de wintertijd 7 uur later, daarom kan het gebeuren dat wij iets later reageren omdat we dan op één oor liggen als u ons een berichtje stuurt, maar we doen ons best om binnen 24 uur een bericht terug te sturen.

 

Met warme Bali groet,

 

Robert en Marjon Kooi - Jansen

Copyright © 2016 Tamanagung.com All Rights Reserved